Duyuru 9 Ocak 2024 | 10:01

Complete Anatomy Veri Tabanı Erişime Açıldı

 3D4Medical’s Complete Anatomy ; öğrencilere, akademisyenlere ve sağlık profesyonellerine anatomi eğitimi ile ilgili çözümler sunmaktadır.                             

Complete Anatomy platformundaki erkek ve kadın modelleri üzerinde, farklı sistemleri ve 17.000’den fazla yapıyı inceleyebilirsiniz. Tam vücut modelleri, baş-boyun, abdomen, toraks gibi farklı vücut bölümlerine ait modellerin yanısıra, dokuları ve hücreleri daha detaylı incelemek için mikroanatomi modellerini kullanabilirsiniz.

Tanıtım videosu için buraya tıklayınız.

Kullanım ile igili tüm videolar için buraya tıklayınız. 

Yıllar süren çalışmanın sonucu olarak; kadın tam vücut modeli platform içerisine eklenmiştir ve bu güncelleme ile, ilk defa kadın ve erkek vücudu anatomi platformlarında eşit olarak temsil edilmektedir.

 Mikroanatomi modelleri ile ilgili detaylar için buradan ilgili videoya ulaşabilirsiniz. 

Erkek ve kadın modelleri arasında kolayca geçiş yaparak cinsiyete bağlı yapısal farklılıkları modeller üzerinden inceleyebilirsiniz. 

İçerik Düzenleme araçları: İşaretleme, etiketleme, metin kutusu ve resim ekleme, kesit alma gibi araçları kullanarak modeller üzerinde düzenlemeler yapabilir, kişiselleştirilmiş çalışma ekranları oluşturabilirsiniz.

İçerik Oluşturma ve Paylaşma: Complete Anatomy içerisindeki hazır ekranları, atlas görüntülerini, quizleri ve videoları içerik oluşturmak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kendi hazırladığınız quizleri ve ekranları da bu içeriklere ekleyebilirsiniz. Oluşturduğunuz içerikleri farklı öğrenci grupları ile paylaşabilir, öğrencilerinizin içeriklerinizle olan etkileşimini ve performansını Assessment Dashboard üzerinden inceleyebilirsiniz.

 

Ders İçeriği Oluşturma ile ilgili videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Quizler ve Sorular Oluşturma ile ilgili videoyu buradan izleyebilirsiniz. 

Radyoloji modülü ile radyolojik görüntülerdeki yapıları 3 boyutlu model üzerinden inceleyebilirsiniz.

 

Ders Anlatımlarının oluşturulması ile ilgili videoyu izlemek için tıklayınız.

Sorular ve quizlerin oluşturulması ile ilgili videoyu izlemek için tıklayınız.

Gruplar oluşturma ve gruplara içerik ekleme ile ilgili videoyu izlemek için tıklayınız.

 

 

background image